Bakprylar & Gadgets

I min kokvrå finns:Inte världens mest attraktiva elvisp, men jag älskar den ändå. Tyst, stark och mångsidig hjälper den mig med allt från macarons till pizzadeg. Plus får den för att den är helt klart prisvärd.


Jag har en mörk rosa decomax, funkar toppen till maränger, macarons, cupcakes topping, grädde och en hel del annat. Den kostar en slant, men i längden sparar man in pengar som man annars skulle lagt på engångsspritsar. Plus får den för de många spritstyllarna som följer med, att den tål höga temperaturer och för att den är rätt söt, påminner mig lite om Skalman.
En mini muffins plåt kan kanske ses som en lite väl nördig pryl att ha hemma i kokvrån. Men nästan alla muffins kan bakas i miniatyr, passar med små blå mini muffinsformar från matbutikerna eller i en uppsjö av olika färger i special bak butikerna. Otroligt kul att kunna bjuda på små söta muffins som blir lite som småkakor. 


En annan av mina gamla tro tjänare. Smoothies, hacka nötter, hacka choklad, vispa grädden eller fixa en snabb marinad. Stark, stabil och mångsidig. Jag har haft min rätt länge nu, lite över 2 år och den funkar fortfarande toppen trots att jag sliter på den flera gånger i veckan. 
En robust och mångsidig köksvåg som tål mitt slabbande. Denna väger med både gram och engelska enheter, har minne och klarar en hel del mer vikt än de flesta matvågar på marknaden.
399 kr på webhallen.comMångsidig glass-skopa. Jag använder den kanske inte så mycket till glass. Men den är utmärkt till att skopa upp lagom stora cookies och för att fylla muffinsformar med smet utan kladd. Relativt billig investering som är tålig som attan. Har haft min i flera år. 
49 kr på clasohlsson.se________________________________________________

Vill gärna äga:

Drömmer om en alldeles egen Kitchen Aid i färgen Cranberry. Så fin och så mångsidig. Skulle gärna skänka vidare mormors gamla Bosch från mitten av förra seklet för en färgglad ersättare. 


4995 kr på bagarenochkocken.se