Baknyttiga Länkar

Bakmått och temperatur omvandlare
En av mina absoluta favorit sidor, och den sida jag använder när jag vill testa ett engelskt eller amerikanskt recept. Här kan man omvandla mått, vikt, temperatur och smör från internationella enheter till svenska. Är man bara lite kunnig i engelska så är det med denna sida enkelt att själv översätta recept till svenska. 


alltommat.se
Otrolig recept samling, alla recept jag testat har varit toppen. Rekommenderas varmt.


marthastewart.com
De flesta som är intresserade av bakning, matlagning och pyssel har nog besökt Martha Stewarts hemsida. Otroligt lärorik sida, här finns recept, tips och många kul tips för kalas och pyssel inspiration.


dansukker.se
Bakar man mycket så är det svårt att undvika produkter från Dansukker. Deras hemsida har bra information om deras sortiment och en hel del recept och trevlig information om bakning.


saltakvarn.se
Saltå kvarn, bra ekologiska råvaror till bra priser. Älskar deras råsocker, couscous, nötter och olika sorters mjöl. De har ett stort sortiment av alla möjliga råvaror, och de har också en massa trevliga recept på deras hemsida. 


odense-marcipan.se
Här hittar man recept, broschyrer, inspiration, produkt information och ibland en och annan tävling. Trevlig sida och de har många bra produkter i sitt sortiment. 


recepthjalpen.se
Som ett litet uppslagsverk med information om olika ingredienser, översättningar, likvärdiga ersättningar för olika råvaror och en massa annat.