15 januari 2012

Välfyllda dagar


Planera, pyssla, spackla, slipa, målartvätta, måla, montera, städa, fika, byggsnacka, efterforska, rådfråga, operationsförbereda, koka kola, filmmysa, samarbeta, utmana, våga, satsa och drömma.

Det är det jag fyller mina dagar med för tillfället. 
Fortfarande här, men lite distraherad!

Kramis!


4 januari 2012

Ett första steg...

...mot en dröm. 


Idag började det på riktigt. Idag den 4 januari 2012 tog jag och min bästa Lady V våra rosa arbetsbyxor och en bil full med prylar till vår nya lokal. 


Vi fyllde vår dag med svinto, planering, anteckningar, sopkvastar, spikar, hammare och såklart, de rosa arbetsbyxorna. 


De rosa arbetsbyxorna.




De känns så klockrena, så självklara. I den nya lokalen är det vi som sätter tonen, vi som bestämmer att allt är möjligt, det är något magiskt över att vara i början. När penseldragen fortfarande inte är målade, men bilden i huvudet blir ändå mer och mer klar, och allt man vill är att alla ska se hur fin den är. 


Lokalen har varit lite bortglömd, den har stått tom i ett par år. Damm och spår från den tidigare verksamheten sitter etsat i väggarna. Men vi kommer göra den vår, vi kommer riva, gnugga, slipa, måla och ge den en själ igen. Som jag brukar säga, den behöver lite kärlek. 


Första arbetsdagen är till ända, och vissa bitar var mer äventyrliga än andra. Lady V visade stort mod i flera stunder, hon vet vilka jag menar. 


Ombyggnad 
pågår!

Fortsättning följer...

Kramis!